Badkuipvaren zondag 19 september

Bij Activiteitenboerderij ’t Geveltje in Waalre hebben we gereserveerd om op zondagmiddag 19 september met de buurt te gaan badkuipvaren op de Dommel. Wat houdt dit in?

Je bouwt zelf (plug and play en met hulp van de mensen van ’t Geveltje) een bootje dat niet om kan. Daardoor is deze activiteit geschikt voor iedereen, zelfs met hele jonge kinderen. Je drijft met de stroming mee, dus je hoeft niets te doen. Een peddel krijg je mee om de snelheid te bepalen. Hierdoor kun je optimaal van de stilte en de rust van de natuur genieten. Op het einde (bij De Volmolen) helpen de mensen van ’t Geveltje je mee de badkuip uit het water te halen.

Na afloop gaan we te voet weer terug naar het startpunt. Daarna drinken we nog wat op een terras. De buurt geeft daar nog een rondje.

Wanneer? Zondag 19 september

Hoe laat? 13.00 uur start bij ’t Geveltje, Dommelseweg 6 in Waalre
We willen gezamenlijk om half 1 vanaf het Pleintje met de fiets naar Waalre gaan.

Tijdsduur totaal ongeveer 2 à 2½ uur, dit is inclusief het varen en de wandeling terug, maar exclusief de tijd op het terras.

Voor deze activiteit hoef je geen eigen bijdrage te betalen. Eventueel wat geld meenemen voor als je na het rondje van de buurt nog wat wilt drinken op het terras
Zorg voor voldoende drinken voor onderweg (bij warm weer), en voor muggenspray.

Aanmelden kan op de website via deze (link) uiterlijk 1 september, of persoonlijk bij één van de bestuursleden.

    (alle velden verplicht invullen!)


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.