Bestuursleden gezocht

Beste buurtleden,

Voor het nieuwe verenigingsjaar zijn wij op zoek naar tenminste één nieuw bestuurslid.

Momenteel bestaat het bestuur uit vijf leden; Joyce Snelders (Voorzitter), Anneke Ansems (secretaris), Evert Kloppers (Penningmeester), Wesley vd Bosch (Lid) en Neeltje Lakwijk (Lid). Door het aftreden van Wesley aankomend verenigingsjaar komt er een plaats vrij. Het is zeer wenselijk dat het bestuur uit minimaal vijf, liever meer, leden bestaat.

Het bestuur van de buurtvereniging vergadert gemiddeld 6-7x per jaar. Daarnaast ben je wat tijd kwijt met bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit, of delegeren hiervan, of boodschappen doen voor een activiteit. Hoeveel tijd je aan bestuurstaken besteedt is naargelang jouw wensen zijn. Bestuursleden, die lid zijn om mee te organiseren en meerdere taken op zich nemen zijn welkom. Alsmede zijn ook zeker bestuursleden, die meedenken tijdens onze vergaderingen en juist liever een praktische taak op zich nemen, welkom.

Wat levert het je op? Buiten dat je altijd (als eerste) op de hoogte bent van onze leuke activiteiten, onderhoud je veel contacten in onze buurt EN.. Eens per jaar is er een bestuursavond met een hapje en drankje, als dank voor de ingezette tijd en moeite!

Denk jij dat dit iets voor jou is? Vul, via deze link, op de website jouw gegevens in. Dan neemt Joyce contact met je op. Persoonlijk melden bij één van de bestuursleden voor meer info mag ook.

Wij hopen op meerdere aanmeldingen, zodat onze buurtvereniging toekomstbestendig is.

Groetjes Joyce, Anneke, Evert, Wesley, Neeltje

    (alle velden verplicht invullen!)    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.