Buurtactiviteiten 2020

Goed nieuws! Per 1 juni worden de coronamaatregelen weer enigszins versoepeld, en per 1 juli nog meer. Een van de versoepelingen is dat er vanaf 1 juli weer samenkomsten tot 100 personen toegestaan zijn. Uiteraard met 1,5 meter afstand houden. Maar het betekent dat we eindelijk weer leuke activiteiten kunnen plannen voor de buurtvereniging. Natuurlijk moeten we met alles wat we doen wel de geldende richtlijnen aanhouden, en zullen we per activiteit bekijken of er aanpassingen nodig zijn, of dat activiteiten wellicht verschuiven naar een latere datum.

Maar nu hebben we dus ook eindelijk een planning kunnen maken voor de rest van dit jaar. Onder voorbehoud van de dan geldende richtlijnen is onderstaand de planning voor 2020. Noteer de data dus in je agenda. Voor de fietstocht volgt in de komende dagen een aparte mail waarbij je je kunt aanmelden.

Voor de veiligheid en gezondheid van allen willen we nog even benadrukken dat we van iedereen die aan een activiteit deelneemt verwachten dat hij/zij zich te allen tijde aan de richtlijnen houdt.

ACTIVITEITENKALENDER 2020 BV DE KERKAKKERS:

  • Zaterdag 4 juli : Fietstocht met na afloop Foodtruck op het Pleintje
  • Zaterdag 19 september : Straatbingo
    (bij slecht weer verschuift dit naar 26 september)
  • Vrijdag 23 oktober (herfstvakantie) : Herfstwandeling of -fietstocht
  • Eventueel in november een digitale pubquiz. Kan zijn dat dit naar volgend jaar verschuift.
  • Eind november: Sinterklaasviering in D’n Bond
  • Zondag 20 december : Kerstborrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.