Corona-update

Beste leden,

Helaas hebben we momenteel te maken met een 2e golf in de coronacrisis, en heeft de overheid de maatregelen moeten aanscherpen. Wij als buurtvereniging hebben daarom jammer genoeg moeten besluiten om voorlopig tot het einde van dit jaar geen activiteiten voor volwassenen meer te organiseren.

Dat wil zeggen dat de volgende activiteiten komen te vervallen:
– Herfstwandeling of -fietstocht 23 oktober
– Papierladersavond (was nog geen datum vastgesteld)
– Kerststukjes maken (was ook nog geen datum voor)
– Kerstborrel 20 december

Ook het bestuur zal geen vergadering met afsluitend borreltje houden. Het is zelfs zo dat we niet eens met het hele bestuur bij elkaar mogen komen vanwege het maximum van 4 personen.

Wel laten we de sinterklaasactiviteit voor de kinderen in de buurt in een aangepaste versie doorgaan. Dit zal niet zoals gebruikelijk in D’n Bond zijn in een zaaltje, maar er zullen Pieten langs de deuren gaan met iets lekkers en een verrassing. Hiervoor wordt nog een aparte nieuwsbrief rondgestuurd.

Wel zullen we met Kerst – net als we met Pasen gedaan hebben – aan alle leden iets lekkers komen brengen. En misschien kunnen we in plaats van kerststukjes, in het voorjaar een mooi lentestukje maken.

We vinden het heel jammer dat er door een aantal dingen een streep gehaald moest worden, maar alleen als we ons allemaal aan de maatregelen houden, krijgen we corona eronder. En hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer allerlei activiteiten houden.

Stay home – stay safe !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.