Fietstocht 4 juli 2020


Op zaterdag 4 juli 2020 is de jaarlijkse fietstocht gepland. Het is lang onduidelijk geweest of het dit jaar wel door kon gaan door alle maatregelen i.v.m. de coronacrisis. Gelukkig worden de maatregelen binnenkort versoepeld en mogen we weer met maximaal 100 personen samenkomen. Fietsen mocht eigenlijk al die tijd al, maar niet met teveel mensen tegelijk. En een BBQ of dergelijke na afloop was al helemaal niet mogelijk.

Nu we wel weer mogen samenkomen, kunnen we toch iets van eten organiseren na afloop van de fietstocht om de dag gezellig af te sluiten. Uiteraard moeten we tussen de gezinnen wel met de 1,5 meter afstand rekening houden, maar op ’t Pleintje gaat dat zeker lukken! We zullen losse stoelen en tafels regelen i.p.v. lange banken, en tijdens de fietstocht zijn de groepen niet al te groot en houden we de pauzes op plekken waar veel ruimte is, en makkelijk afstand gehouden kan worden en waar de kinderen lekker kunnen rennen en spelen. Dat zullen dus geen terrassen bij de horeca zijn! Voor een sanitaire stop kan iemand natuurlijk zelf wel bij een horecagelegenheid stoppen.

Het programma is als volgt:

10.15 uur
Verzamelen op ’t Pleintje, waar de groepen worden bekend gemaakt die één voor één met voldoende tussentijd zullen vertrekken. Snel fietsende groepen gaan eerst, zodat men elkaar niet hoeft in te halen.

Er zijn onderweg diverse stops (bij de eerste zal voor koffie en thee worden gezorgd), met halverwege een langere stop waar we gaan picknicken. Bij eventuele regen hebben we enkele (opvouwbare) partytenten beschikbaar om te schuilen (hopelijk niet nodig).
Voor de picknick graag meebrengen:

  • eigen eten en drinken
  • een dekentje/kleed om op te zitten

16.30 – 17.30 uur (ongeveer)
Terug op ’t Pleintje. Fietsen eventueel thuis wegzetten.

17.30 – 20.30 uur (tot iedereen voldoende gegeten heeft)
Foodtruck op ’t Pleintje.
Er kan rekening gehouden worden met allergieën of vegetarisch. Graag duidelijk aangeven op het aanmeldformulier indien van toepassing. Voor het eten vragen we een eigen bijdrage van €7,50 p.p. voor iedereen boven de 12 jaar. Voor kinderen van 12 jaar en jonger is er geen eigen bijdrage.
Wij zorgen voor stoelen en tafels zodat iedereen voldoende afstand kan houden van elkaar.

Hierna kunnen we nog gezellig op ’t Pleintje blijven zitten om te buurten en te borrelen. Hopelijk is het een mooie zomeravond, want we willen liever niet de tent opzetten omdat het daar moeilijk is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

AANMELDEN UITERLIJK 15 JUNI i.v.m. de planning en het bestellen van het eten!
Let op! Allebei de onderdelen (fietsen en eten) invullen, als je aan één van beide niet meedoet dan graag 0 invullen).
Klik hier <link> om je voor deze activiteit digitaal aan te melden.
(persoonlijk bij Anneke Ansems mag ook, in dat geval graag een mailtje of Whatsapp sturen)

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.