Glowgolf Eindhoven zondag 13-3

Beste buurtgenoten,

Het mag eindelijk weer; een buurtactiviteit! Daar maken we graag gebruik van met alle geldende Coronamaatregelen van dien, maar zeker een QR-code!

Zondag 13-3 om 14.00 u nodigen we jullie uit voor een gezellige middag Glow Golf in Eindhoven op kosten van de buurtvereniging. Het is een licht actieve buurtactiviteit voor jong en oud! Dus voel je allen welkom!! Nadien drinken we daar nog één drankje op kosten van de buurt en kletsen we bij. Meerdere drankjes zijn op eigen kosten.

Graag tijdig aanwezig zijn. Het vervoer is op eigen gelegenheid naar:

Glow Golf 

Vijfkamplaan 6C, Eindhoven

040-2024826

Inschrijven voor buurtleden en eventuele introducees kan bij Ilse door voor vrijdag 18-2  een mail te sturen naar (o.v.v. alle familieleden met voor- en achternaam en adres) p.velden@onsbrabantnet.nl of een appje naar 06-38031260.

Voor eigen buurtleden is deze activiteit gratis. Voor introducees als vriend(innet)je of kleinkind vragen we €8,- pp. Graag overmaken naar onderstaande bankrekening:

NL09 RABO 0372 8726 46 t.n.v. Buurtvereniging de Kerkakkers.

Vermeld s.v.p. duidelijk uw naam, adres en “Glow Golf”.

Het leukste is om de buurtleden te mengen binnen het groepje waarin je golft, zodat we elkaar beter leren kennen. Zodoende zullen we vooraf groepjes maken o.b.v. gegrabbelde namen. Kinderen zullen zeker bij één van hun ouders aanwezig blijven. Daar houden we zeker rekening mee!!

Schrijf je in, doe mee en verrijk het buurtgevoel:) Een mooie start van 2022!!!

Tot gauw bij Glow Golf,

Ilse van de Velden en Monique van Sprang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.