Nieuwjaarswandeling

Namens het bestuur van de buurtvereniging wensen wij alle leden een gelukkig en gezond 2020!

Op zondag 19 januari hebben we een wandeling op het programma. Er is een korte route door de Oerlese bossen, waardoor de wandeling ook geschikt is voor families met kinderen. Voor diegenen die liever een langere route willen lopen, deze kunnen ook wandelend van en naar de locatie lopen waar we soep eten (Eetcafé De Kers).

Graag om 11 uur samenkomst op ’t Pleintje, van waaruit we met auto’s naar Oerle gaan. Na de wandeling gaan we naar Eetcafé De Kers, waar we nog een kop soep kunnen eten. De kinderen kunnen daar heerlijk spelen in de speelkelder.

In verband met het bestellen van de soep willen we graag weten wie er mee gaat en wie er soep wil eten. Graag opgeven via deze link: <mailadres Anneke>

NOTEER ALVAST IN JE AGENDA: JAARVERGADERING OP VRIJDAG 14 FEBRUARI
We hebben dit keer gekozen voor een rookvrije locatie, namelijk in ’t Tweespan in Zonderwijk (waar we ook altijd de vlooienmarkt hielden). Meer informatie volgt.

Dit jaar stoppen zowel Mieke Coppens (voorzitter) als Stein Coppens en Ilse van der Velden (bestuursleden) met het bestuur. We zoeken daarom dringend buurtleden die zich als bestuurslid kandidaat willen stellen. Ook zijn wij nog altijd op zoek naar een nieuwe penningmeester. Wie komt ons versterken? Meer informatie kun je opvragen bij de bestuursleden (Mieke Coppens, Anneke Ansems, Evert Kloppers, Stein Coppens en Ilse van der Velden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.