Jaarvergadering met feestavond

Beste buren,

Op vrijdag 19 januari 2024 vindt de jaarvergadering met feestavond plaats bij dorpshuis D´n Bond. Vanaf 20.00 uur ben je daar welkom. Om 20.30 uur starten we met de vergadering in de zaal. De vergadering zal ongeveer een 45 minuten duren, waarna we doorgaan met de feestavond in het café.

De eigen bijdrage voor de feestavond is €7,50 per persoon voor onbeperkt koffie/thee/fris/bier/wijn. Deelname aan de vergadering is gratis. De eigen bijdrage mag worden overgemaakt naar NL09 RABO 0372 8726 46 t.n.v. Buurtvereniging de Kerkakkers. Dit onder vermelding van naam en ‘feestavond 2024’.

Indien de contributie voor 2024 nog niet betaald is, kun je dit ook overmaken naar bovenstaande bankrekening. €35,- voor gezinnen en stellen, €17,50 voor alleenstaanden. LET OP: Er is een prijswijziging in de contributie.

Agenda jaarvergadering:

 1. Opening door de voorzitter
 2. Goedkeuring notulen jaarvergadering 2023. Klik hier
 3. Mededelingen
  – Aan- en afmeldingen leden
  – Geboortes en overlijdens 2023
 4. Activiteitenoverzicht 2023 door de secretaris
 5. Financieel jaarverslag 2023 door de penningmeester
  – Financieel jaarverslag
  – Bevindingen kascommissie Marco Paulussen en Carry Wouters
  – Benoemen nieuw kascommissielid
 6. Bestuursmededelingen
  • Evert Kloppers treedt af
  • Benoeming bestuursleden Joyce Musters, Kim Veenman en Theo Bruurs
 7. Programmaoverzicht activiteiten 2024
 8. Rondvraag
 9. Afsluiting

Inschrijven voor de jaarvergadering en feestavond kan tot uiterlijk dinsdag 16 januari 2024 via de website of beantwoord deze mail.

Tot dan!

  (alle velden verplicht invullen!)


  Activiteitenkalender 2024

  Beste buurtleden,

  De laatste activiteit van 2023 zit er weer op. De data van de activiteiten voor volgend jaar zijn bekend. Noteer deze alvast in jouw agenda! De papieren versie voor op het prikbord of de wc-deur ontvang je volgende week in de brievenbus.

  Wij wensen jullie allen fijne feestdagen en een goed, hoopvol en gelukkig 2024!

  Groeten Anneke, Evert, Theo, Kim, Neeltje, Joyce en Joyce.

  Kerstborrel zondag 17 december 2023

  Beste buurtleden,

  Op zondagmiddag 17 december hebben Jeroen en Daienne van den Akker hun mooie veranda opengesteld voor een gezellige kerstborrel voor alle buurtleden. De foto’s in dit bericht zijn ook echt van hun veranda!

  Het adres is Kerkakkerstraat 23E, maar ga achterom via de inrit van nr. 25, linksaf de tuin van Van den Akker binnen en loop door naar achter in de tuin. Daar is de veranda prachtig in kerstsfeer omgetoverd, en hebben we glühwein, chocomel en soep klaar staan. En er is nog veel meer lekkers om van te genieten tijdens het buurten.

  Inloop vanaf 16.00 uur, en het duurt tot uiterlijk 20.00 uur.
  Degenen die aan het einde nog aanwezig zijn vragen we om samen even mee op te ruimen, zodat we alles weer netjes achterlaten voor Jeroen en Daienne.

  Graag aanmelden of je naar de borrel komt en met hoeveel personen, zodat we ongeveer weten hoeveel boodschappen we moeten halen.

  Vul hiervoor onderstaand contactformulier in op de website, uiterlijk 9-12-2023. Latere aanmelding alleen in overleg.

  We hebben er al zin in, tot zondag 17 december!

   (alle velden verplicht invullen!)


   Sinterklaas komt op bezoek bij De Kerkakkers

   Op vrijdag 24 november 2023 komt Sinterklaas met enkele van zijn pieten op bezoek voor alle kinderen en kleinkinderen in de buurt. Kom jij mee dansen en spelen?

   Inloop is vanaf 18.00 uur bij buurtschapshuis D´n Bond. We verwachten Sinterklaas en zijn pieten om 18.30 uur. Samen met onze kinderen dansen en spelen zij tot 19.30 uur. Hierna kunnen we gezamenlijk opruimen en om 20.00 uur is de avond afgelopen. Ranja, koffie en thee zijn op kosten van de buurtvereniging. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

   We willen je vragen om voor elk kind één ingepakt cadeau van maximaal €8,00 te kopen en dit af te geven bij Kim, Piet van der Lindenstraat 10A. Vergeet niet de naam van het kind op het pakje te zetten.

   Inleveren van cadeaus graag uiterlijk op dinsdag 21 november 2023. Het inleveren van een cadeau staat gelijk aan een aanmelding.

   Tot dan!

   Nieuwsbrief bestuur

   Beste buurtleden,

   Afgelopen ledenvergadering heeft het bestuur te kennen gegeven, dat zij dringend op zoek is naar nieuwe bestuursleden om de buurtvereniging in 2024 te kunnen voortzetten.

   Joyce Musters, Kim Veenman en Theo Bruurs hebben aangegeven bereid te zijn om toe te treden tot het bestuur. Evert Kloppers zal hiermee aftreden als bestuurslid per ingang van aankomend verenigingsjaar. De bestuursrollen worden aankomende bestuursvergadering opnieuw bekeken.

   Zoals te lezen is in de notulen van de ledenvergadering 2023, gaat de contributie per 1-1-2024 omhoog naar €17,50 voor alleenstaanden en €35,- voor stellen en gezinnen. Deze keuze heeft het bestuur moeten maken door de hoger geworden kosten voor activiteiten.

   Deze contributie kan voor het verenigingsjaar 2024 overgemaakt worden op IBAN NL09 RABO 0372 8726 46 tnv Buurtvereniging De Kerkakkers.

   Aan het einde van het jaar zien we jullie nog tijdens de kerstborrel en ontvangen jullie de activiteitenkalender voor 2024 in de brievenbus.

   Groeten,
   Anneke, Neeltje, Evert, Joyce, Joyce, Kim en Theo

   Annulering Herfstwandeling

   Beste buurtleden,

   Tot onze spijt moeten we de herfstwandeling van 22-10-2023 aflasten, wegens te weinig aanmeldingen. Ondanks de nieuwsbrief en de reminder, hebben zich maar 6 personen aangemeld voor deze activiteit. Dit is helaas te weinig om het te laten doorgaan als buurtactiviteit.

   Wij vinden dit erg jammer, ook gezien we er veel tijd en energie in gestoken hebben om dit te organiseren.

   We hopen voor de volgende activiteit op meer animo.

   Eerstvolgende activiteit: Sinterklaasviering op vrijdag 23 november
   Daarna: kerstborrel op zondag 17 december.

   De nieuwsbrief voor Sinterklaas volgt begin volgende maand.

   Reminder herfstwandeling

   Je kunt jezelf nog aanmelden voor de herfstwandeling op zondag 22 oktober. De wandeling vindt plaats op en rondom het mooie landgoed Ten Vorsel in Bladel.

   Meer informatie over de wandeling vind je hier. Momenteel zijn er nog niet voldoende aanmeldingen om de wandeling doorgang te laten vinden. De wandeling gaat door bij deelname vanaf 15 personen.

   Aanmelden kan tot uiterlijk 16 oktober aanmelden door een mail te sturen naar bvdekerkakkers.nl@hotmail.com

   Herfstwandeling: Rondje heksenboom

   Ben jij bekend met de legende van Zwarte Kaat? De Heksenboom met grillige kroon en kronkelige wortels zou de laatste rustplaats zijn van bendeleidster de Zwarte Kaat. Maak kennis met deze legende tijdens een mooie wandeling over Landgoed Ten Vorsel.

   Wanneer? Zondag 22 oktober 2023

   Waar? We verzamelen om 10.30 uur bij de parkeerplaats van Restaurant ‘T Nekkermenneke, Groot Terkooijen 6, 5531NV Bladel. Vervoer hiernaar toe is op eigen gelegenheid; Kijk of je kunt carpoolen. Uiterlijk om 10.40 uur start de wandeling.

   De wandeling is ongeveer 6,5 km (1,5 uur wandelen) lang.

   Aan het einde van de wandeling wordt er bij restaurant ‘T Nekkermenneke wat lekkers voor ons geserveerd.

   Voor de lunch is er keuze uit: Diverse soorten soep geserveerd met stokbrood en kruidenboter OF een stokbroodje kaas/gezond/ham/frikadel/kroket OF een worstenbrood/kindertosti/poffertjes EN één drankje koffie/thee/frisdrank.

   Deelname aan deze activiteit is gratis.

   Aanmelden kan tot en met 16 oktober 2023 per mail aan bvdekerkakkers.nl@hotmail.com
   Vermeld hierbij je naam, adres en het aantal personen.

   Reminder Bowlen

   Beste buurtleden,

   Je kunt jezelf nog tot uiterlijk 1 september inschrijven om mee te gaan bowlen! Heb je dit nog niet gedaan, ga dan naar de website via deze link.

   Wanneer: Zondag 17 september 2023 om 15.00 uur ( 14.45 uur aanwezig)
   Waar: Flying Bowling, Veldhoven

   De inschrijving is pas definitief na een bevestigingsmail! Heb je jezelf opgegeven, maar nog geen bevestiging gehad? Meld jezelf dan bij het bestuur persoonlijk of per mail.

   Tot dan!