Oproep bestuurslid / papierlader

Ons bestuur bestaat momenteel uit 5 leden: Joyce Snelders (voorzitter), Evert Kloppers (penningmeester), Anneke Ansems (secretaris), Wesley van den Bosch en Sandra Bron (bestuursleden). Wegens drukke werkzaamheden heeft Sandra aangegeven het bestuur helaas in 2022 te gaan verlaten. Wij zijn daarom dringend op zoek naar minimaal 1 maar liefst meer nieuwe bestuursleden. Het bestuur moet namelijk minimaal uit 5 en maximaal uit 8 leden bestaan. Meld je daarom aan om ons te komen versterken! Wil je meer weten wat het inhoudt om in het bestuur te zitten, spreek ons gerust persoonlijk aan.

Aanmelden per mail kan bij anneke.ansems@gmail.com of jejosnelders@live.nl

Oud papierladers gevraagd

We hebben ook behoefte aan meer papierladers. We hebben op dit moment een poule van 12 personen die verdeeld in 3 teams één keer per maand het oud papier ophalen in de buurt. Dit gebeurt altijd op de 2e dinsdag in de maand. Er komt een vrachtwagen van Baetsen waarin de blauwe kliko’s worden geleegd. We zouden graag wat meer mensen in de poule hebben zodat we 4 teams kunnen vormen die dan maar 3x per jaar aan de beurt zijn. Voor de inzet van de papierladers wordt 1x per jaar een gezellige borrelavond georganiseerd. Meld je aan bij e.kloppers@live.nl

Nieuw geboortebord!

In het verleden hadden we een ooievaar die in de tuin geplaatst werd als ergens een baby geboren was. Helaas heeft de ooievaar het al enige tijd geleden begeven. Joyce is heel creatief bezig geweest en heeft een leuk geboortebord gemaakt. Als er in de toekomst een baby geboren wordt in onze buurt zal dit bord met de naam van de baby erop in de tuin worden geplaatst. Dank je wel Joyce voor dit leuke initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.