Oproep

Beste buurtleden,

Wij hebben een aantal dringende mededelingen en doen daarom een oproep aan de leden.

 • PENNINGMEESTER GEZOCHT
  Onze penningmeester Evert heeft te kennen gegeven dat hij aan het eind van dit verenigingsjaar gaat stoppen met het penningmeesterschap en als bestuurslid.
  We zijn daarom dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester/bestuurslid. Aspirant kandidaten kunnen zich bij het bestuur aanmelden. Liefst persoonlijk bij Mieke Coppens (voorzitter) of Anneke Ansems (secretaris) zodat we de functie kunnen toelichten. De aspirant penningmeester zou het beste de aanstaande kascontrole bij Evert (met de kascommissie die uit de ledenvergadering is gekozen) bijwonen om te zien hoe dit in zijn werk gaat.
 • NIEUWJAARSWANDELING 6 januari 2019 – WIE WIL DIT ORGANISEREN
  Traditioneel gaan we altijd op de 1e zondag na Nieuwjaar een wandeling maken. We hebben op dit moment nog niemand die dit kan organiseren voor 2019. Als je dit graag een keer wil doen dan graag melden bij het bestuur. Het zou een wandeling moeten zijn van 6 à 7 km. met na afloop ergens (erwten)soep eten. Dit mag in een horecagelegenheid zijn. Mocht niemand zich hiervoor melden dan vervalt deze activiteit in 2019.
  Bij meerdere aanmeldingen kunnen we dit verdelen over de komende jaren.
 • VLOOIENMARKT / OPSLAG GEZOCHT
  Het is ontzettend moeilijk om opslagruimte voor vlooienmarktspullen te vinden, en we hebben op dit moment geen loods meer ter beschikking. Daarom heeft het bestuur besloten om voorlopig geen vlooienmarkt meer in te plannen. In principe hebben we deze inkomsten niet nodig, onze kas is voldoende gevuld. Mocht je een (gratis beschikbare) loods of dergelijke weten die we mogen gebruiken (nu of in de toekomst) dan laat het iemand van het bestuur weten, dan kan altijd nog een keer een vlooienmarkt worden georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.