Pasen 2020

Beste buurtleden,

Het paaseieren zoeken op 1e Paasdag, 12 april 2020 kan helaas niet doorgaan i.v.m. de door de regering genomen maatregelen i.v.m. het Coronavirus. Het is nl. niet aangeraden om met veel mensen op één plek samen te komen.

Omdat we het erg jammer vinden dat deze activiteit niet door kan gaan, hebben we besloten alle leden van de buurtvereniging een paas-attentie te brengen namens de buurt. Zo vieren we toch een beetje Pasen samen.

Mochten de maatregelen na 6 april toch versoepeld worden, dan kunnen we alsnog besluiten om met Pasen wel met de kinderen paaseieren te gaan zoeken. Dit zullen we dan via een nieuwe mailing bekend maken.

Binnenkort krijgen jullie wel een enquête waarin jullie kunnen stemmen op activiteiten die we nog moeten plannen. De bedoeling was om in mei en in september nog activiteiten te plannen, maar we weten uiteraard niet in hoeverre wij ons nog aan verdere beperkingen moeten blijven houden. Vul de enquête wel in alsjeblieft, dan kunnen we jullie input gebruiken voor de toekomst.

Bedankt voor jullie begrip en blijf gezond allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.