Post van Sinterklaas

Beste allen, 

Op vrijdag 25 november komt Sinterklaas weer in de Bond. De ontvangst met wat lekkers start om 17.30 uur. Sinterklaas komt om 18.00 uur.

Graag willen we je vragen om een ingepakt cadeautje van maximaal 5 euro af te geven bij Danique van Hulst, Witherenstraat 6. Vergeet niet de naam van het kind op het cadeautje te zetten!

Wij willen u bij deze ook vragen om een verhaaltje te maken van de aanwezige kinderen zodat wij hier op in kunnen spelen tijdens het bezoek. Dit kan samen met het cadeau ingeleverd worden, of per mail naar Danique van Hulst te worden gestuurd.

Denk hierbij aan: Naam, leeftijd, school, hobby’s, slechte en/of goede eigenschappen.

Mochten de kinderen in groepen bij de Sint komen kunt u iets leuks door sturen over de groep zoals de namen en wat eigenschappen.

Ook zou het leuk zijn om wat kleine dingen door te sturen over de aanwezige volwassenen zodat wij daar op terug kunnen vallen als de kinderen om wat voor reden dan ook de aandacht er niet bij kunnen/willen houden.

Inleveren cadeau(s) en verhaaltje uiterlijk op 23 november bij Danique. Verhaaltjes per mail, graag met duidelijke vermelding van familienaam en naam kind(eren) aan d.vanhulst@outlook.com.

Leuk als jullie komen! 

Groetjes Sint en Piet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.