Reminder: Fietstocht en foodtruck 10 juli 2021

Beste buurtbewoners,

Op 10 juli 2021 staat onze jaarlijkse fietstocht en aansluitend een foodtruck met borrel gepland. Er zijn al veel inschrijvingen! Voor de twijfelaars sturen we jullie nog een reminder. Door de aangekondigde versoepelingen per 26 juni aanstaande kunnen we groter uitpakken!

Verzamelen voor de fietstocht om 10.15 uur. Vertrek uiterlijk 10.30 uur.

Er zijn twee tochten:

  • Een tocht van circa 45 kilometer. Deze route gaat onder andere over de Landschotse heide.
  • Een tocht van circa 16 kilometer. Deze route heeft voldoende stops om te kunnen rusten, en te spelen. Deze tocht is geschikt voor kinderen, die zelf goed kunnen fietsen, en anderen die wat rustiger of een korte afstand willen fietsen.

Beide tochten treffen elkaar twee keer. Bij de eerste gezamenlijke stop voorziet de Buurtvereniging in koffie/thee en vlaai. De lunchstop, is bij Speelbos De Meren. Hier hebben we een gezamenlijke picknick. De derde stop is naar eigen inzicht bij de grote tocht. De kleinere tocht stopt nog een keer bij de horeca op het terrein van Zoo Veldhoven.

Voor de picknick graag zelf een lunchpakketje en kleedje meenemen.

Onderweg zijn er voldoende horecagelegenheden voor een sanitaire stop.

Na de fietstocht zal er om 17.30 uur gestart worden met eten. Het eten wordt verzorgd door een foodtruck. Er is twee uur lang de mogelijkheid tot onbeperkt eten. Er kan rekening gehouden worden met allergenen en vegetarische wensen. Op het pleintje zullen (sta)tafels en stoelen staan. Na het eten, kunnen degene die willen, nog gezellig blijven zitten voor een borrel.

Eigen bijdrage voor het eten en de borrel:
– Vanaf 13 jaar €7,50 p.p.
– Kinderen van 3 t/m 12 jaar €2,50 p.p. (0 t/m 2 jaar gratis)

Alle richtlijnen van het RIVM rondom COVID worden gerespecteerd. Wij vragen jullie nadrukkelijk om gedurende deze dag alert te zijn om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Blijf thuis bij klachten, en laat jezelf testen.

Wil je jezelf nog inschrijven? Dat kan nog tot en met 28 juni 2021. Ga naar de voorgaande nieuwsbrief in de mail, of www.dekerkakkers.nl en klik op ‘Nieuws’

NOTEER OOK ALVAST DE DATUM VAN DE VOLGENDE ACTIVITEIT:

19 SEPTEMBER : BADKUIPVAREN OP DE DOMMEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.