Stem op de meest positieve onbekende Nederlander Jan van Hoof

Hallo allemaal,

Afgelopen november heeft er een oproep in het Veldhovens Weekblad gestaan om mensen voor te dragen als meest positieve persoon, georganiseerd door een landelijke organisatie; Bidawards”. Zij kennen meerdere te onderscheiden groepen; bedrijven, bekende en onbekende Nederlanders.

Wij hebben namens een vriendengroep, (volleyballers Severinus) een van onze vrienden Jan van Hoof genomineerd gekregen voor de categorie “ Meest Positieve Onbekende Nederlander”.

Jan weet niets van deze nominatie (en dat willen we natuurlijk graag zo houden)

Jan woont in de Kerkakkerstraat en heeft al 6 jaar het Locked-in syndroom ten gevolge van een bloeding in zijn hersenstam. Jan zit opgesloten in zijn eigen lichaam. Jan voelt, hoort, ruikt en begrijpt alles perfect. Het enige wat Jan kan bewegen is een klein beetje een vinger, en van “levensbelang” voor Jan zijn ogen en oogleden. Zijn ogen zijn het communicatiemiddel. Jan praat met zijn ogen! Maar ondanks al die zware beperking geniet hij vol van het leven, en hij wil er ook toe doen. Voor jou, voor mij, voor iedereen!

Om genomineerd te worden moet je een motivatie indienen en deze wordt dan door een vakjury beoordeeld en die besluiten vervolgens om je aanvraag wel of niet te nomineren.

Wij hebben eind december een motivatie ingeleverd, en nu is bekend geworden dat de voordracht van Jan is geaccepteerd, en staat hij dus op de te kiezen lijst op de site www.bidawards.nl    

Dat gaat om een groep van 100 genomineerden, dus tot die kopgroep van positivo’s behoord Jan zo wie zo. Dat is al een overwinning op zich.

We hebben het Veldhovens Weekblad benaderd voor ondersteuning (want lokaal kennen mensen Jan). Onze vraag aan jullie is om uiteraard zelf te stemmen op Jan, maar wellicht ook jullie eigen facebookkanalen te gebruiken.

De motivatietekst die wij gemaakt hebben staat ook op de site van Bidawards, en tevens deze week ook in het Veldhoven Weekblad.       

De site is te bereiken via www.bidawards.nl     

Daar kun je de naam van Jan ingeven en dan moet ‘t stemmen lukken.

Veel succes, en bij voorbaat dank je wel

Met vriendelijke groet,

Theo Coppens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.