Straatbingo 19 september 2020

Reminder – Er is nog inschrijving mogelijk!

Al 38 inschrijvingen hebben we voor de straatbingo van 19 september ontvangen. De weersvoorspellingen zijn gunstig voor die dag, dus het wordt zeer waarschijnlijk niet verschoven naar 26 september. De inschrijftermijn is eigenlijk al gesloten, maar mocht je toch willen meedoen dan kun je nog tot uiterlijk donderdag 17 september inschrijven, daarna gaat het echt niet meer. Dit in verband met het bestellen van het eten.

We moeten er op wijzen (dit naar aanleiding van een inschrijving deze week) dat kinderen onder de 18 jaar NIET zonder begeleiding van een volwassene mogen meedoen aan de bingo, in verband met de wet op kansspelen. Wij hopen op jullie begrip.

Zaterdag 19 september organiseren we een straatbingo op het Pleintje. Dit natuurlijk op gepaste afstand. Met deze bingo zijn er mooie prijzen te winnen voor groot en klein.

Er worden meerdere rondes gespeeld en bingokaarten kosten € 0,50 per stuk (ter plaatse contant en gepast te betalen). U hoeft alleen maar voor een stoel, tafeltje, drankje en een pen te zorgen, dan zorgen wij voor de rest.

We beginnen om 16.00 uur met de eerste spelronde. Halverwege de rondes wordt er voor een hapje gezorgd. Wat dat is blijft nog een verrassing. Daarna gaan we door met de tweede helft van de bingo. We verwachten dat we rond 19.00 uur klaar zijn.

Inschrijven kan t/m 9 september met je naam, straat en huisnummer en met hoeveel personen je wilt meedoen.

Mocht er erg slecht weer voorspeld worden dan zal deze activiteit 1 week verschuiven naar 26 september. Geef op het formulier dus voor beide datums aan of je wel of niet kunt komen.

Inschrijfformulier via deze link in de mail:
of op de website onderstaand contactformulier

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.